Utorak, 19.03.2013.

07:33

Uboden mladić na Karaburmi

Mladić star oko 25 godina teško je povređen jutros oko 04.40 časova kada je uboden nožem u Ulici dr Nike Miljanića 4 na Karaburmi,u opštini Palilula u Beogradu.

Izvor: Tanjug

Default images

Mladić je zadobio ubodnu ranu u predelu levog bubrega, rasekotinu u predelu levog ramena i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U Novom Sadu dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima su teško povređeni jedan muškarac i jedna petnaestogodišnja
devojčica.

Hitna pomoć je noćas u Beogradu obavila 123 intervencije, od kojih 12 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 232 intervencije od kojih 43 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: