Sreda, 18.02.2009.

17:47

Pejović osuđen na osam godina

Slobodan Pejović (54) iz Petrovca u Crnoj Gori osuđen je u Novom Sadu na osam godina zatvora, zbog silovanja i navođenja na samoubistvo vanbračne ćerke R.K.

Izvor: Beta

Default images

Kako se navodi u saopštenju suda, utvrđeno je da je okrivljeni tokom avgusta 2005. godine u svojoj kući u Petrovcu i tri godine kasnije više puta silovao vanbračnu ćerku R. K.

Okrivljeni je 23. maja 2008. u kući u Baču, u kojoj je živela njegova nevenčana supruga R. I, pretio njima dvema i navodio ćerku da se ubije "jer je našla momka i time ubila oca", navodi se u saopštenju.

Nakon toga, on je odvezao ćerku u Novi Sad na Most slobode, gde je posle nagovaranja od strane okrivljenog ona pokušala da izvrši samoubistvo skačući sa mosta, ali ju je u tome sprečila jedna nepoznata osoba.

Nakon tog događaja Slobodan Pejović je odvezao ćerku u hotel "Inter Bač" u Baču, gde je tokom naredna tri dana više puta prisilio na oralno zadovoljavanje i polni odnos.

Odlukom suda, okrivljenom je produžen pritvor u kom se nalazi od 27. maja 2008. godine i trajaće do pravosnažnosti presude.

Pejoviću je izrečena i mera proterivanje iz Srbije u trajanju od 10 godina, koja će početi da se računa od dana pravosnažnosti presude, ali se vreme provedeno na izdržavanju kazne zatvora neće uračunati u vreme trajanja mere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: