Četvrtak, 11.10.2007.

11:19

Kambodža: Uhapšena krava

Kambodžanska policija privela je jednu kravu zbog koje je u saobraćajnim nesrećama ove godine živote izgubilo najmanje šestoro ljudi.

Izvor: Tanjug

Default images

Vlasniku krave takođe preti kazna zatvora u trajanju od šest meseci u skladu sa novim zakonom o bezbednosti saobraćaja po kome su vlasnici životinja odgovorni za nesreće koje one prouzrokuju, kazao je portparol policije. Bela krava, visoka oko 1,5 metara, stajala je nasred puta u ponedeljak uveče kada je jedan 66-godišnjak na motoru udario u nju i poginuo na licu mesta.

Početkom godine, ista krava je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je pogonulo pet osoba, a nekoliko njih povređeno kada je jedan kamion naglo skrenuo sa puta da bi izbegao životinju i survao se u jarak.

Policija je saopštila da se krava sada nalazi u policijskoj stanici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: