Subota, 21.05.2022.

09:39

Američka tajna služba napravila grešku?

Dvojica pripadnika američke tajne službe vraćena su avionom za SAD zbog učešća u tuči sa taksistom u Seulu, tokom posete Džozefa Bajdena Južnoj Koreji.

Izvor: Tanjug

Američka tajna služba napravila grešku?
Foto: Profimedia

Dvojica pripadnika američke tajne službe obilazila su barove u Seulu u četvrtak uveče, kada se jedan od njih fizički sukobio sa lokalnim taksistom u Seulu, javljaju američki mediji, prenosi BBC.

U prvim trenucima nakon incidenta niko nije priveden ili uhapšen, ali je policija u Seulu istražila ovaj slučaj.

Američka tajna služba je potvrdila da je "svesna incidenta van dužnosti u kojem su učestvovala dvojica agenata, a koji bi mogao da predstavlja potencijalno kršenje američke politike koji uključuje dvoje zaposlenih", poručio je u saopštenju portparol Tajne službe Entoni Guljelmi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: