Subota, 19.01.2019.

08:41

HR: Policajac pucao na krijumčara koji ga je napao

Policajac u Istri pucao je u gume automobila u kome se nalazio krijumčar koji je nasrnuo na njega.

Izvor: Tanjug

HR: Policajac pucao na krijumčara koji ga je napao

To se dogodilo u petak popodne na autoputu Istarski ipsilon u centralnoj Istri, a nakon toga krijumčar je uspeo da pobegne, prenosi Hina.

Do incidenta je došlo kada je policija pokušala da zaustavi vozilo koje se kretalo u pravcu Pazina za koje su imali dojavu da se dovodi u vezu s mogućim krijumčarenjem ljudi, i kada je vozač umesto da zaustavi, povećao brzinu.

Međutim, kada je naišao do dela puta na kome se izvode radovi, zaustavio je vozilo i iz njega su izašle četiri osobe i pobegle u obližnju šumu.

Kada je policajac prišao vozilu, vozač koji je ostao u automobilu, krenuo je prema policajcu, koji je onda pucao u gume.

Ipak, vozač je uspeo da pobegne.

Tokom večeri policija je uspela da pronađe osobe koje su pobegle iz automobila i ustanovljeno je da se radi o osobama sa Kosova, dok se za vozačem i dalje traga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

14 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

18 h

Podeli: