Četvrtak, 23.03.2017.

20:28

"Vučić vas je slagao za FAP, kao i za RTB, Srbijagas..."

Predsednički kandidat Pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović rekao je građanima Priboja da ih je Aleksandar Vučić slagao da će uvesti red u FAP.

Izvor: Beta

Tanjug

On je dodao da Vučić nigde nije uveo red.

"Nigde Vučić nije uveo red. Slagao vas je za FAP, kao što je slagao i za Ikarbus, Petrohemiju, Prvu Petoletku, RTB Bor, Srbijagas i sve drugo. Ne samo da nije uveo red nego je mene sprečio da to uradim 2014. godine, zbog čega sam podneo ostavku", rekao je građanima Priboja Radulović

Kako se navodi u saopštenju, Radulović je pozvao građane da izađu na birališta i glasaju, odnosno da ne poveruju u priče da su svi političari isti.

"Nismo svi isti. Ja nisam isti. Ja stojim iza svake reči koju izgovorim i sve ono što kažem ja ću i uraditi", rekao je Radulović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: