Nedelja, 19.06.2016.

23:01

BG: Haos zbog nevremena, reka niz Dimitrija Tucovića

Snažna oluja uz jak vetar i grmljavinu pogodila je Beograd nešto pre 23 časa zbog čega je u gradu nastao haos.

Izvor: B92

BG: Haos zbog nevremena, reka niz Dimitrija Tucovića
Foto: Youtube screenshot

Na pojedinim mestima nisu radili ni semafori ni rasveta.

Osim toga, nakon trećeg pljuska, na ulicama je mnogo vode, a prava reka je tekla niz Dimitrija Tucovića do Bulevara despota Stefana”.

Takođe, na kružnom toku kod Autokomande je bilo pola metra vode, a velika poplava je bila i kod Pančevačkog mosta u smeru ka gradu.

Problema je bilo i na prilaznom putu ka aerodromu gde je vetar isčupao drvo pa vozači “preko blata voze”, rekli su iz “Beogradskog taksija” za B92.

Velikih problema je bilo i kod samog aerodroma gde voda na pojedinim mestima dostiže i oko 40 centimetara.

Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda za B92.net kažu da je oluja došla sa jugozapada i da se kretala preko Banata i na istok.

Najviše kiše je palo u Zemunu, oko 30 litara po metru kvadratnom. Nešto manje je u palo u centralnim delovima grada i na istoku“, navode iz RHMZ.

Deo drveta odlomio se i pao na ulicu u Bulevaru oslobođenja tačno ispred stadiona “Rajko Mitić”. Jedna traka u smeru ka Banjici je prohodna. Jaka kiša pala je u Beogradu i u popodnevnim časovima.

RHMZ je ranije javio da će vreme u nedelju biti promenljivo oblačno, pre podne uglavnom suvo, a od sredine dana sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Poplava na Doræolu #dorcol #beograd #poplava #potop #kisa #nevreme

A video posted by @vladamaricic on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

17 h

Podeli: