Nedelja, 15.03.2020.

23:00

Zukorlićeva stranka predala listu: Očekuje se rekordno proglašenje

SPP u koaliciji sa Demokratskom partijom Makedonaca predala je RIK-u listu kandidata za narodne poslanike na parlamentarnim izborima raspisanim za 26. april.

Izvor: Tanjug

Zukorlićeva stranka predala listu: Očekuje se rekordno proglašenje
Foto: SPP

Lista nosi naziv "Akademik Muamer Zukorlić - Stranka pravde i pomirenja" i podnela je zahtev za sticanje statusa nacionalne manjine.

Narodni poslanik Stranke slobode i pravde Jahja Fehratović rekao je da su ta stranka i Demokratska partija Makedonaca prikupile i RIK-u predale svu neophodnu dokumentaciju za izborni proces.

Očekuje da lista bude proglašena u rekordnom roku, kao i dobar uspeh liste na izborima i poručuje da će se stranka boriti za poboljšamje života i prava svih građana Srbije, a posedno nacionalnih manjina.

Uputio je poziv za podršku listi svih onih koji osećaju potrebu za pravdom, poboljšanjem ekonomskih prava i regionalnih politika u skladu sa jednakim uslovima garantovanim Ustavom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: