Srbija

Utorak, 02.12.2014.

10:46

RFZO prodaje pola voznog parka

Republički fond za zdravstveno osiguranje prodaće polovinu od ukupno 65 automobila koliko poseduje, u skladu sa merama štednje Vlade Srbije.

Izvor: B92

Default images

Kako se navodi u saopštenju RFZO, prodaja polovnih automobila iz voznog parka sa cele teritorije Srbije počinje danas, svi automobili koji će biti otuđeni stariji su od 12 godina, a znatan broj je stariji i od 20 godina, što održavanje ovih vozila čini veoma skupim.

Republički fond za zdravstveno osiguranje, kako se dodaje, ima 31 filijalu i 146 ispostava na teritoriji Srbije i ukupno 65 automobila od kojih su 48 tipa Fiat Doblo i Zastava Florida.

Najstariji automobil je Opel Astra 1.4 GL/S Filijale Subotica iz 1992. godine, a najnoviji automobil ima Filijala Gnjilane Peugeot 308 CF PK 1.6 E iz 2009. godine.

Direkcija RFZO poseduje 4 automobila. Dve Honde Accord, starosti 7 i 8 godina, jedan Fiat Croma star 9 i Fiat Doblo star 10 godina.

Automobil koji za službene potrebe koristi direktor RFZO-a, Momčilo Babić je Honda Accord stara 7 godina.

Uprkos realnim potrebama, Republički fond za zdravstveno osiguranje primeniće rigorozne mere štednje i racionalizacije poslovanja te tokom naredne dve godine neće obnavljati niti povećavati broj službenih vozila, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ruski tankeri stoje prazni širom sveta?

Gotovo svaki ruski naftni tanker koji je pod sankcijama stoji nekoliko meseci nakon uvođenja ograničenja, što pokazuje kako sankcije SAD mogu da poremete lanac snabdevanja ruskom naftom.

8:03

21.5.2024.

1 d

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

1 d

Podeli: