Utorak, 18.10.2011.

18:54

"Galenika među prvih pet na svetu"

Farmaceutska kuća Abot svrstala je Galeniku među prvih pet farmaceutskih kompanija na svetu po kvalitetu, opremljenosti, obučenosti kadrova i kapacitetu.

Izvor: Tanjug

Default images

Stručnjaci Abota kontrolisali su rad 80 fabrika lekova u celom svetu i prema dobijenim rezultatima rangirali Galenikinu fabriku lekova među prvih pet u svetu.

Ovim priznanjem otvorena je mogućnost za dalje zajedničke poslovne poduhvate Galenike i Abota, navedeno je u saopštenju.

Galenika i Abot su krajem prošle godine potpisali Ugovor o uslužnoj proizvodnji, kojim je Galenika dobila šansu da bude prva i jedina farmaceutska kuća u regionu koja će da proizvodi lekove za jednu od najvećih multinacionalnih kompanija na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: