Subota, 01.09.2018.

15:20

"BG na vodi" u centru BG, virtuelna šetnja stanovima FOTO

Beograđani i njihovi gosti će od danas, u galeriji Progres u Knez Mihailovoj ulici, imati priliku da se od upoznaju sa projektom Beograd na vodi.

Izvor: Tanjug

Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Kompleks Beograd na vodi gradi se na ekskluzivnoj lokaciji pored Save, u centru Beograda.

Posetioci galerije će moći da dobiju više informacija o ovom jedinstvenom projektu, koji će biti dom za 14.000 stanovnika, te obuhvatiti i kulturne i obrazovne institucije, hotele i brojne sadržaje za provodjenje slobodnog vremena.
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ
Izložbeni prostor će biti otvoren svakog dana do kraja septembra, od 10 do 22 časa.

Pored makete masterplana i pojedinačnih zgrada, posetioci će uz pomoć VR tehnologije imati priliku da virtuelno prošetaju kroz stanove u okviru ove gradske celine na obali Save.

Trenutna stambena ponuda Beograda na vodi obuhvata zgrade BW Magnolia, BW Arcadia, BW Aurora, BW Parkview i BW Vista, koje zadovoljavaju najviše standarde stanovanja, a budući vlasnici imaju na raspolaganju veliki izbor modernih jedinica različitih veličina i struktura.
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ
Osim stambenih zgrada, u okviru projekta nalazi se i BW Galerija, najveća šoping destinacija u regionu koja će na tržište doneti najpoznatije svetske brendove.

Centralno mesto nove urbane celine zauzeće impresivna Kula Beograd, buduća najviša zgrada u zemlji, koja će biti dom svetski poznatom hotelu The St. Regis Belgrade, kao i ekskluzivnim brendiranim stanovima The Residences at The St. Regis Belgrade, saopštila je kompanija Belgrade Waterfront.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

14 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

19 h

Podeli: