Kultura

Utorak, 28.10.2014.

13:25

Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonu: Gibson i Trilla

Yedo Gibson i Vasco Trilla će nastupiti pred beogradskom publikom u okviru Muzičkog zagrevanja za filmski festival Slobodna zona u četvrtak, 30. oktobra u 21 čas u Kulturnom centru REX. Karte se mogu kupiti po ceni od 200 dinara, na dan koncerta u KC REX.

Izvor: B92

Default images

Brazilski saksofonista, Yedo Gibson, koji već skoro deceniju živi i radi u Amsterdamu dobro je poznat beogradskoj publici. Sa grupom Sol 6 je pre dve godine zatvorio Ring Ring festival, a prošle godine u okviru ImprovE 2.7, zatvorio BELEF svirajući sa muzičarima iz Beograda i Budimpešte. Tokom jula je imao odličan solo nastup u bašti Kulturnog centra “Dragstor”, a u decembru prošle godine i veoma zapažen nastup u REXu.

Gibson je pre godinu dana u Barseloni upoznao portugalskog bubnjara Vasco Trilla-u, sa kojim je već nakon prvog zajedničkog koncerta odlučio da snimi album i nastavi saradnju. Akustični set ovog moćnog dua će početi u 21h, a oni najavljuju neočekivane zvučne senzacije i kompaktnu svirku u isto vreme. Brazilac iz Amsterdama i Portugalac iz Barselone, odlična priprema za jubilarnu Slobodnu zonu!

Vidimo se u Slobodnoj zoni!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: