Kultura

Ponedeljak, 27.03.2023.

16:03

ASAP proslavio godišnjicu i najavio 45. Salon arhitekture

Asocijacija srpskih arhitektonskih praksi – ASAP je danas u Beogradu obeležila godišnjicu postojanja i takođe najavila partnerstvo na 45. Salonu arhitekture, koji počinje u utorak 28. marta, u Muzeju primenjene umetnosti.

Izvor: B92

ASAP proslavio godišnjicu i najavio 45. Salon arhitekture
Foto: Promo

Asocijacija srpskih arhitektonskih praksi broji 46 članova, okupljenih oko iste ideje – podizanje svesti o arhitekturi u društvu i profesionalnosti u praksi.

Članovi ove jedinstvene asocijacije arhitekata podelili su sa prisutnima utiske o dosadašnjem radu, ali i skrenuli pažnju na nedostatak medijskog prostora kod nas za aktivnosti i teme kojima se ovo udruženje bavi, kao i da su spremni da pomognu da se neke stvari promene.

Tokom trajanja 45. Salona arhitekture, narednih mesec dana, ASAP će biti značajan partner koji će doprineti razmeni iskustava između priznatih domaćih i internacionalnih predstavnika struke u okviru 12 različitih panel diskusija.
Foto: Promo
Poput IT stručnjaka i gejmera, i oni osvešćuju činjenicu da samo zajedno mogu biti veliki i pojedinačno, i da jedino tako mogu srpsku arhitekturu i sve najbolje od nje, prezentovati dalje svetu.

Kako se ističe, osnovni cilj ove asocijacije je da se ljudi iz arhitekture bolje povežu, podele zajednička iskustva, unaprede saradnju i samim tim i celu profesiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: