Nedelja, 22.06.2014.

14:59

UAE savetuju da se ne ide u Liban

Ujedinjeni Arapski Emirati upozorili su svoje državljane da ne putuju u Liban zbog pogoršane bezbednosti, prenela je novinska agencija WAM iz UAE.

Izvor: Beta

Default images

Otpravnik poslova UAE u Libanu Hamad Muhamed al-Džunaibi zatražio je od svih Emiraćana da odmah odu iz Libana i da se obrate ambasadi kako bi lakše otišli kući.

Upozorenje je usledilo posle samoubilačkog bombaškog napada i jučerasnje akcije policije protiv pripadnika grupe povezane s Al-Kaidom koja je planirala napade u Libanu.

Liban je popularna destinacije za turiste iz UAE i drugih bogatih zalivskih zemalja. Sukobi u Siriji negativno su uticali na turizam u susednom u Libanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: