Petak, 12.05.2017.

09:26

Injustice 2 na velika vrata ulazi u eSports

U svetu fajtera kralj je Street Fighter V prvenstveno zahvaljujući novčanoj podršci koju dobija što od Sonija za Capcom Cup, a tako i zbog ELeaguea sa nagradnim fondom od 250 000 dolara, cifre o kojima druge igre mogu samo da sanjaju. Warner Bros. i NetherRealm Studios su očigledno uvideli to zbog čega ulažu velike nade, ali i velike novce, u svoju najnoviju igru- Injustice 2.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Injustice 2 na velika vrata ulazi u eSports

NetherRealm i Warner Bros. su najavili Injustice 2 Championship Series u saradnji sa ESLom, GameStopom, Twitchom, Play Stationom 4 i Gamelta organizacijom i ukupnim nagradnim fondom od 600 000$ dolara.

Championship Series će biti podeljen u četiri grupe turnira: Injustice 2 Pro Series, Injustice 2 GameStop Hometown Heroes, Injustice 2 Path to Pro Tournament i Injustice 2 Liga Latina.

Injustice 2 Pro Series će imati četvoromesečnu onlajn i oflajn sezonu nakon čega će se odabrati 16 najboljih igrača iz Severne i Južne Amerike, kao i Evrope sa finalom 17. septembra u Kaliforniji.

Injustice 2 GameStop Hometown Heroes organizuje ESL i počevši od 4. juna kroz onlajn kvalifikacije će se dobiti učesnici 8 regionalnih finala koje će se održati u lokalnim GameStopovima 12. avgusta odakle će se najbolji plasirati na Injustice 2 GameStop Hometown Heroes Finals 27. avgusta.

Injustice 2 Path to Pro će biti dostupan samo PlayStation 4 igračima u evropskim zemljama kao što su Beneluks, Francuska, Španija, Italija, Nemačka, skandinavske zemlje i Velika Britanija, takođe pod pokroviteljstvom ESLa. Onlajn finale će biti održano 19. avgusta sa 12 finalista iz ovih oblasti.

Za igrače iz Južne Amerike tu je Injustice 2 Liga Latina koja će imati onlajn i oflajn kvalifikacije počevši sa majem i najbolji će odmeriti snage u finalu 13. avgusta. Najbolji igrači iz svih ovih serija će odmeriti snage u globalnom finalu u oktobru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: