Ponedeljak, 09.01.2023.

17:22

Muž ubijene Srpkinje snimljen kako kupuje sredstvo za čišćenje; pronađen i krvav nož VIDEO/FOTO

Suprug nestale Ane, Srpskinje koja živi u SAD, Brajan Volš saslušan je danas.

Izvor: Novosti, Kurir

Muž ubijene Srpkinje snimljen kako kupuje sredstvo za čišćenje; pronađen i krvav nož VIDEO/FOTO
Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool

Tužioci kažu da je krv pronađena u podrumu njihove kuće u Kohasetu. Pronađen je i oštećen nož, koji je na sebi imao krv.

Istražitelji kažu da je Brajan Volš viđen sa nadzornim kamerama kako kupuje sredstva za čišćenje od 450 dolara.

Tužilac je samo rekao da je policija pronašla krv u podrumu kuće, kao i nož.

Takođe, kako prenose njen telefon je lociran kod njene kuće 2. januara.

Američki mediji prenose da je njen suprug Brajan upravo optužen za ometanje istrage. On nije optužen za ubistvo. Njegova žena još uvek nije pronađena.

Kaucija je određena na 500.000 dolara. Policija kaže da je izgubljeno vreme u ovoj istrazi jer su pratili vremenski okvir koji je on dao (prodavnice i gradovi koji su posećeni, itd.) za šta nema dokaza.

Kako navode mediji, istražitelji koji su se bavili nestankom Srpkinje pronašli su u pretragama njenog muža na Internetu "kako se rešiti tela žene od 50 kilograma" i "kako da se raskomada telo", prenosi CNN izvore koji su obavešteni o istrazi.

"Nisam kriv"

Volš se izjasnio da nije kriv i da je razumeo optuzbe. Istražiteljima je rekao da je 2. januara išao sinu da kupi sladoled, a snimljen je kako je za keš kupio sredstva za čišćenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: