Aktuelno 6

10.05.2024.

18:44

Oglasila se progoniteljka iz serije "Baby Reindeer": "On je lažov i psihijatrijski slučaj" VIDEO

Netfliksova serija "Baby Reindeer" zaludela je svet zbog svoje intrigantne priče o progoniteljki i mladiću, koja je snimljena po istinitom događaju.

Izvor: B92.net/Mondo

Oglasila se progoniteljka iz serije "Baby Reindeer": "On je lažov i psihijatrijski slučaj" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Žena po imenu Fiona Harvi, koja je poslužila kao inspiracija za lik progoniteljke Marte Stjuart u sada već svetski popularnoj seriji "Baby Reindeer", bila je gost u poznatoj emisiji kod Pirsa Morgana.

Fiona Harvi je u emisiji kod Pirsa Morgana opovrgla tvrdnje da je ona zaista poznavala Ričarda Gada, koji je ujedno reditelj, ali i glavni glumac ove serije.

Naime, ona je izjavila da su se sreli samo dva–tri puta, i da je glumac zapravo psihijatrijski slučaj, i da je psihopata koji zarađuje novac na lažima.

Profimedia

"Zbog njega dobijam pretnje, da bi zaradio milione. On je psihotičan, mrzi žene. Generalno mislim da ima probleme, njegova serija je fikcija. Samo dve stvari su istinite – on se zove Ričard Gad i radio je kao barmen kada sam ga upoznala. Videli smo se dva–tri puta."

Harvi je otkrila da je rešila da se oglasi nakon što su fanovi Netfliksove serije otkrili njen prvi identitet.

Tokom intervjua Fiona Harvi negira da je ikada bila u njegovoj kući, ili da je imala kontakt sa glumčevim roditeljima. Takođe tvrdi da nije slala "na hiljade poruka i mejlova".

Profimedia

"Fanovi serije su me našli na internetu, pretili mi smrću. Nije moj izbor da budem ovde, ja sam naterana da se oglasim."

Na pitanje voditelja o imenu serije "Baby raindeer", da je nadimak koji mu je ona dala, rekla je da je istina. "Imala sam igračku, a on je imao obrijanu glavu, u radnji su bili irvasi... taj deo je tačan. Rekla sam to kao šalu."

Na pitanje voditelja da li je istina da mu je poslala 41.000 mejlova Fiona je rekla da je to  "apsolutna laž" i da mu je poslala samo "desetak mejlova" i "oko 18 tvitova".

@piersmorganuncensored "He asked me to sleep with him... he said 'would I like my curtains fixed?'" #BabyReindeer #Martha #piersmorganuncencored #piersmorgan #FionaHarvey #trending #fyp ♬ original sound - piersmorganuncensored

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: