Aktuelno 9

10.05.2024.

18:01

Princ Vilijam otkrio zdravstveno stanje Kejt Midlton

Britanski princ Vilijam rekao je danas da je njegova supruga princeza Kejt "dobro", što je njegov redak komentar u javnosti od kada se princeza od Velsa nalazi na preventivnoj hemoterapiji nakon što joj je dijagnostikovan kancer.

Izvor: Tanjug

Princ Vilijam otkrio zdravstveno stanje Kejt Midlton
Profimedia

Podeli:

Na pitanje kako se njegova supruga oseća, princ Vilijam je tokom posete državnoj bolnici u Kornvolu na jugozapadu Engleske, odgovorio: "Ona je dobro, hvala vam".

Prestolonaslednik, koji je i vojvoda od Kornvola, boravi u dvodnevnoj poseti regionu gde je posetio lokaciju za novi projekat za borbu protiv beskućnika i posetio lokalnu bolnicu, preneo je Rojters.

Princ Vilijam je razgovarao sa lučkim operaterima i poslovnim ljudima na ostrvu Sent Meri o njihovim pripremama za letnju turističku sezonu.

Kejt je u martu objavila da je na lečenju nakon što joj je otkriven kancer posle operacije abdomena u januaru.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: