Aktuelno 3

10.05.2024.

13:22

Veliki uspeh Dončića: Majstor na terenu, majstor i van njega

Zvezda Dalas Maveriksa, Luka Dončić, ovaj put je u centru pažnje zbog uspeha koji se ne tiču košarkaškog terena.

Izvor: B92

Veliki uspeh Dončića: Majstor na terenu, majstor i van njega
Profimedia

Podeli:

Dončić je, kako je objavio na Instagramu, dospeo na listu Top 500 u video-igri Overwatch 2, timskoj pucačini poznatoj po širokom spektru likova i dinamičnom gejmpleju.

Igra dolazi u 5v5 formatu, što je različito u odnosu na prvi deo gde se igralo 6v6, a cilj je da se pojača taktička dubina i generalno iskustvo igrača.

Dončić je u Top 500 ušao igrajući na laptopu, što čini njegov uspeh još većim jer je takav način igranja za nijansu teži nego inače.

Ovo je samo još jedan podsetnik na Dončićevu strast prema video-igrama, jer je već poznat po učešću u Grand Masteru i po svojim Twitch strimovima.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: