Aktuelno 5

10.05.2024.

11:51

Baksuz godine: Naplatili mu točenje goriva za potpuno električni auto!

Nesvakidašnja stvar dogodila se jednom vozaču u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izvor: B92

Baksuz godine: Naplatili mu točenje goriva za potpuno električni auto!
Tesla

Podeli:

Ovaj vozač, po imenu Džošua Li, ispričao je za "The Drive" kako je u Los Anđelesu iskoristio rent-a-kar uslugu kompanije Hertz i iznajmio od njih automobil Tesla Model 3. 

Sve je bilo u redu dok nije stiglo vreme da mu se ispostavi račun, a na njemu je pisalo da mu je naplaćena usluga za sipanje goriva. Ovo možda i ne bi bila najčudnija stvar na svetu, da nije jedne sitnice - Tesla Model 3 je električni automobil, pa tako i ne postoji mogućnost da se u njega sipa bilo koja vrsta goriva!

Taksa nije bila jeftina - koštala je Lija skoro 300 dolara, a nema mnogo više smisla ni ako pomislite da je u pitanju trošak punjenja baterije, jer je on auto vratio sa 96% napunjenosti, što je tačno onoliko koliko je bilo i kada ga je preuzeo.

Iz kompanije Hertz su rekli da se događaj stvarno odvio onako kako je Li opisao, a u početku su pokušali da se opravdaju rekavši da je "u pitanju usluga koja je jednostavno pružena", što, ponavljamo, nema nikakvog smisla.

Na kraju, koirsnička podrška Hertza nije imala kud osim da se izvini Liju i da mu vrate novac koji su mu naplatili za ovu (ne)postojeću uslugu, a svakako da je tu dosta pomogla i činjenica da je izašao u medije sa celom pričom.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

1 d

Podeli: