Ponedeljak, 12.03.2018.

14:31

Stefanović: Opozicija bi nove izbore? Ja sam za

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da negodovanje opozicije u parlamentu shvata kao poziv na nove parlamentarne izbore.

Izvor: Tanjug

Stefanović: Opozicija bi nove izbore? Ja sam za
Screenshot

Stefanović je tokom rasprave o amandmanima na predlog Zakona o strancima u Skupštini Srbije rekao da kritike o broju podnetih amandmana vladajuće koalicije tumači kao poziv da se proveri mišljenje građana o tome kako je radila SNS.

''To je legitiman predlog. Ja bih se založio, i to je moje privatno mišljenje, da imamo izbore što pre i da narod kaže šta misli. Možda je to dobra prilika i da se vidi šta građani misle o ostalima, kao i da se oni uvere šta narod misli o njima'', rekao je ministar.

Napomenuvši da su građani Beograda to rekli pre desetak dana, primetio je da je možda vreme da to kažu i građani u ostatku Srbije.

Opozicija, inače, danas negoduje u parlamentu zato što su poslanici vladajuće koalicije podneli više od 300 amandmana na predlog Zakona o strancima i smatraju da će zbog toga biti potrošeno vreme za raspravu o još nekim zakonskim predlozima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: