Utorak, 12.11.2019.

08:27

Dve osobe stradale u napadu, ekstremisti preuzeli odgovornost

Najmanje dve osobe su poginule, a šest je povređeno u napadu koji se dogodio rano jutros nedaleko od ambasade Libana u okrugu Mezah u Siriji.

Izvor: Tanjug

Dve osobe stradale u napadu, ekstremisti preuzeli odgovornost

U tom okrugu nalazi se i Univerzitet, kao i mnogo drugih stranih ambasada, prenosi Rojters.

Na fotografijama koje je objavila državna agencija SANA vidi se šteta naneta na dvospratnoj zgradi i krhotine koje su pale na kola.

Državni mediji objavili su da je sirijska vojska otvorila vatru na neprijateljsku metu u Daraji, naselju na periferiji Damaska.

Malo kasnije oglasila se i palestinska ekstremistička grupa Islamik Džihad, koja je saopštila da je izvela napad na kuću jednog zvaničnika u Damasku i da je ubila njegovog sina.

To saopštenje izdato je nedugo nakon što je Izrael izveo vazdušni napad u kome je ubijen komandant te ekstremističke organizacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: