Srbija

Sreda, 07.04.2021.

12:28

Vip mobile od danas ima novo ime

Kompanija VIP mobile od danas posluje pod novim imenom A1 Srbija.

Izvor: Tanjug

Vip mobile od danas ima novo ime
Ilustracija: ImYanis/Shutterstock

U pitanju je prepoznatljiv internacionalni operator u regionu centralne i istočne Evrope, a čelnici kompanije poručuju da promena njenog imena ni na koji način ne utiče na postojeće ugovore korisnika i poslovnih partnera.

Na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljen i novi logo A1, najavljeno je da će kompanija korisnicima pružiti jedinstveno digitalno iskustvo nudeći relevatne servise i tehnologije za život, rad i zabavu u digitalnoj eri.

Promena imena kompanije, kažu, deo je šire strategije A1 Telekom Austrija grupe, lidera digitalnih usluga i komunikacionih rešenja u regionu centralne i istočne Evrope, da na tržištu Evrope ojača svoje prisustvo poslujući pod jednim brendom.

Kao velika internacionalna kompanija, A1 Srbija je u prilici da korisnicima ponudi relevantne proizvode i usluge sa drugih tržišta, a najavljuje da sve postojeće i nove korisnike A1 očekuje dobrodošlica u vidu poklon-dodatka svakog meseca do kraja godine.
Foto: Promo
Korisnicima je od danas na raspolaganju set poklon dodataka koje mogu samostalno da biraju i aktiviraju kroz Moj A1 aplikaciju svakog meseca do kraja 2021. godine.

Već od prvog dana ponuda mobilnih telefona bogatija je za dva nova modela - A1 Alpha i A1 Alpha 20+, koji se na drugim A1 tržištima ocenjuju kroz odličan odnos cene i kvaliteta.

Najavljeno je da će A1 Srbija napraviti veliki iskorak na polju integrisanih poslovnih rešenja i digitalnih platform u svim segmentima poslovanja, preko rešenja za pametni dom i igara do M2M, cloud i rešenja za sajberbezbednost poslovnih korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ruski tankeri stoje prazni širom sveta?

Gotovo svaki ruski naftni tanker koji je pod sankcijama stoji nekoliko meseci nakon uvođenja ograničenja, što pokazuje kako sankcije SAD mogu da poremete lanac snabdevanja ruskom naftom.

8:03

21.5.2024.

1 d

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

1 d

Podeli: