Automobili

Utorak, 04.06.2019.

13:39

Nissan unapredio Navaru za 2020. FOTO

Nissan je predstavio restilizovanu verziju pikapa Navara. Osim kozmetičkih promena, sada je tu i novi manuelni menjač.

Izvor: B92

Nissan unapredio Navaru za 2020. FOTO
Foto: Nissan promo

Nissan Navara za 2020. pretrpela je diskretan redizajn spoljašnjosti, koju uključuje manje promene na LED farovima i maski hladnjaka, dok je ponuda 17 i 18 inčnih alu felni obogaćena novim dizajnom točkova.

Osveženi model dobio je i novi multimedijalni sistem sa ekranom osetljivim na dodir dijagonale 8 inča. Ovaj sistem je standardni deo opreme počev od paketa N-Connecta, zajedno sa Apple CarPlay funkcijom za povezivanje sa smartfon uređajima.
Foto: Nissan promo
Navara za 2020. ispod haube i dalje ima 2.3 litarski dCi, u verzijama sa 163 ks i 190 ks. Novina je da je bazični dizelaš sada opremljen sa dva turbopunjača, pa je maksimalni obrtni moment povećan za 22 Nm i iznosi 425 Nm.

Obe motorske varijante unapređene su kako bi zadovoljile nove Euro 6d-temp ekološke standarde.
Foto: Nissan promo
Redizajnirani pikap dobio je i novi 6-brzinski manuelni menjač da dužim prenosnim odnosima.

Disk-kočnice su zamenile doboše na zadnjim točkovima, dok su na prednjoj osovini kočni diskovi povećani, pa se Navara sada brže i bezbednije zaustavlja.
Foto: Nissan promo
Multilink ogibljenje postalo je standardno na zadnjim točkovima u svim paketima opreme, a odstojanje od tla na zadnjem delu vozila poraslo je za 25 mm. Neznatno je povećana i nosivost pikapa, i to za 45 kg.
Foto: Nissan promo
Foto: Nissan promo
Foto: Nissan promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: