Automobili

Petak, 15.03.2019.

12:00

Kako zaustaviti bahate vozače – horor na putu za Šabac VIDEO

Koliko god da su neki ljudi oprezni i odgovorni kao vozači, naši životi će neprestano biti ugroženi dok god ima ovakvih osoba.

Izvor: B92

Kako zaustaviti bahate vozače – horor na putu za Šabac VIDEO

Na Tviteru se pojavio snimak sa puta ka Šapcu na kojem se jasno vidi da vozač crvenog automobila nema kontrolu, verovatno jer je u alkoholisanom stanju.

Kilometrima je vozio tako što je krivudao po putu i prelazio u suprotnu traku ugrožavajući direktno živote drugih učesnika saobraćaja.

Snimak ne pokazuje kako se ova vožnja završila, ali član Tvitera Amar Mešić koji je objavio snimak tvrdi da je udario u autobus.

"U ovakvoj situaciji odmah treba pozvati 192", prokomentarisao je snimak Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, ali nije to tako jednostavno.

"Da, zvali su. Ali već je bilo kasno. Zakucao se u autobus", odgovorio je Mešić, koji je objavio snimak svog kolege.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: