Subota, 21.05.2022.

09:39

Američka tajna služba napravila grešku?

Dvojica pripadnika američke tajne službe vraćena su avionom za SAD zbog učešća u tuči sa taksistom u Seulu, tokom posete Džozefa Bajdena Južnoj Koreji.

Izvor: Tanjug

Američka tajna služba napravila grešku?
Foto: Profimedia

Dvojica pripadnika američke tajne službe obilazila su barove u Seulu u četvrtak uveče, kada se jedan od njih fizički sukobio sa lokalnim taksistom u Seulu, javljaju američki mediji, prenosi BBC.

U prvim trenucima nakon incidenta niko nije priveden ili uhapšen, ali je policija u Seulu istražila ovaj slučaj.

Američka tajna služba je potvrdila da je "svesna incidenta van dužnosti u kojem su učestvovala dvojica agenata, a koji bi mogao da predstavlja potencijalno kršenje američke politike koji uključuje dvoje zaposlenih", poručio je u saopštenju portparol Tajne službe Entoni Guljelmi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: