Ponedeljak, 19.12.2005.

11:17

Tužba protiv "Bijelog dugmeta"

Advokat Arsenije Katanić kaže da se parnica stotinak građana protiv grupe "Bijelo dugme", pokrenuta u julu, nastavlja.

Izvor: Beta

Default images

"Nije postignut dogovor, a predstavnici 'Bijelog dugmeta' ne žele da priznaju da je ozvučenje na koncertu na Beogradskom hipodromu bilo loše. Građani traže nadoknadu troškova novca za karte i troškova dolaska na koncert, ili ponavljanje koncerta s korektnim ozvučenjem", kaže Katanić.

"Nije dovoljno dovesti 200.000 ljudi i pokazati im izvođače da bi se to moglo nazvati koncertom", kaže Katanić, koji je u ime nezadovoljnih građana podneo tužbu protiv "Bijelog dugmeta" i firme Music Star Production, organizatora koncerta.

Na prvom ročištu pred I Opštinskim sudom u Beogradu pojavio se pravni zastupnik grupe i producentske kuće i negirao navode tužbe, navodeći da je ozvučenje bilo izvanredno, a da su mediji, izveštavajući o tome, izmislili priču o lošem ozvučenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: