Život

Sreda, 06.03.2024.

08:23

Breskvica priznala da li bi popila kafu sa Sajsi MC pa otkrila: Imala sam intuiciju da neću pobediti

Drugoplasirana finalistkinja ovogodišnje Pesme za Evroviziju, Anđela Ignjatović Breskvica, sumirala je utiske sa ovog festivala.

Izvor: B92

Breskvica priznala da li bi popila kafu sa Sajsi MC pa otkrila: Imala sam intuiciju da neću pobediti
Foto: A.A. /ATAImages

Ona je gostovala u emisiji Ami Dži šou, gde je najpre otkrila kako se oseća nakon što joj je zamalo izmakla pobeda.

"Odlično se osećam. Ja sam presrećna zbog toga kako sam odradila nastup i kako sam pevala, ponosna sam na svoj tim", rekla je mlada pevačica dodavši da nije očekivala da će se dići ovoolika bura oko ovog takmičenja.

"Očekivala sam da će se dići frka i da će se publika podeliti na pola i da će se svađati međusobno", priča Breskvica i dodaje da se "ne ljuti na hejtere jer joj doprinose".

Breskvica je potom govorila o svojoj pesmi "Gnezdo Orlovo", za koju se spekulisalo da je nacionalistička pa čak i genocidna.

"To nije nacionalistička pesma, ona je nastala u jednom studiju kada me je pozvao Heni i rekao da ima pesmu koju niko ne želi", prepričala je ona anegdotu, pa se dotakla značenja pesme.

"Nema konkretno šta da se razume u pesmi, svako razume na svoj način i neka tako i ostane".

Anđela se potom izjasnila da se ne bi nikada više prijavila na Pesmu za Evroviziju.

"Smatram da je to takmičenje na kom se pojaviš jednom i šta uradiš, uradiš, nikad se više neću prijavljivati", rekla je, a potom i otkrila da je imala intuiciju da neće biti pobednica.

 

"Nisam bila tužna jer sam znala, prosto ja imam tu neku intuiciju, kada sam se probudila znala sam da neću proći. Srećna sam bila što je moj favorit pobedio, a to je Teya Dora, odmah posle mene ona je bila moj favorit", rekla je ona.

 

 

 

Ognjen ju je odmah pitao da li smatra da je možda bilo nekih internih dogovora unutar žirija jer si ipak važila za favorita.

"Nije na meni da mislim da li su bili neki dogovori, niti me to zanima, ja sam zahvalna na svemu i svim tim poenima, kao i na glasovima publike, to je to, bilo prošlo, a ja sam pokidala", bila je iskrena Breskvica koja je za sam kraj iskreno odgovorila na pitanje da li bi se javila Sajsi MC, ukoliko je sretne, s obzirom da joj je dala nula bodova na takmičenju.

"Naravno da bih joj se javila, to je moja koleginica, ne bih sigurno sela da popijem kafu sa njom jer je ne znam, ali bih se javila", rekla je pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: