Aktuelno 7

22.05.2024.

13:58

Zlokobno proročanstvo se ispunjava? "Kamilu stiže karma zbog Dajane"

Britanska kraljevska porodica je oduvek u centru pažnje kada su porodični i ljubavni odnosi u pitanju.

Izvor: B92.net

Zlokobno proročanstvo se ispunjava? "Kamilu stiže karma zbog Dajane"
Profimedia

Podeli:

Britanska kraljevska porodica prolazi kroz težak period trenutno, s obzirom na to da se i kralj Čarls i princeza Kejt Midlton leče od raka.

Veliku ulogu trenutno i igra i kraljica supruga Kamila, kojoj su pripale neke obaveze dok se kralj oporavlja, a njen kontroverzni put do prestola nikako ne može da prođe neopaženo.

Mnogi su se bavili trouglom Dajana-Čarls-Kamila, a sama ledi Di je često u svojim intervjuima otkrivala detalje teškog života sa tadašnjim princem od Velsa. Ni sam Čarls se nije trudio mnogo da sakrije svoju paralelnu vezu, a nakon svega je i oženio Kamilu.

Pored mnogobrojnih kraljevsih biografa, i astrolozi su se bavili Kamilinom sudbinom, pa tako lični astrolog princeze Dajane, Debi Frenk, tvrdi kako je Kamila spremna na velike promene koje je čekaju.

"Kamilina natalna karta govori o "moći iza prestola". Njoj je odgovaralo da bude iza kulisa sve ove godine jer je vrlo privatna osoba. Ono što se promenilo jeste činjenica da njena moć postaje vrlo vidljiva, no ona će uvek svoj privatni život nastojati da drži u svom domu gde se može skloniti", rekla je Debi.

Profimedia

Drugi astrolog je još pre dve godine za britanske medije tvrdila kako Kamilu mora da stigne karma zbog svega.

"Kada kažem karma, mislim na to da će joj se na neki način vratiti ono što je učinila drugima. Tokom 2023. godine Kamili će se dva puta vratiti karma za dva perioda njenog života, onaj od decembra 2004. do juna 2006. te za razdoblje od aprila 1986. i novembra 1987. godine".

Profimedia

Ako se prisetimo, 1986. godina Kamila je imala aferu s Čarlsom koji je tada bio u braku s princezom Dajanom pa i nema puno nagađanja na šta se tačno ta karma odnosi.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: