Aktuelno 2

22.05.2024.

12:18

Evo šta radi Dženifer Garner za vreme bračne krize Bena Afleka: "Ona ga ohrabruje..."

Navodni problemi u braku Bena Afleka i Dženifer Lopez još uvek nisu zvanično potvrđeni, ali sve govori da ovaj par više nije zajedno.

Izvor: B92.net

Evo šta radi Dženifer Garner za vreme bračne krize Bena Afleka: "Ona ga ohrabruje..."
Profimedia

Podeli:

Mediji već neko vreme bruje o tome kako su se Ben Aflek i Dženifer Lopez rastali. Iako su oni zajedničkim pojavljivanjem pred paparacima pokušali to da demantuju, fanovi ipak sumnjaju jer su primetili da Aflek ne nosi burmu.

Pojedini izvori tvrde kako njihovi prijatelji daju sve od sebe da par reši nesuglasice, a jedna od tih koji ih podržavaju je i Dženifer Garner, Aflekova bivša supruga.

"Dženifer Garner ohrabruje Bena da radi na svom braku sa Džen. Ona u potpunosti podržava njihovu vezu i želi samo da on bude srećan", prenosi Ju-Es vikli (US Weekly).

Oni malo bolje obavešteni tvrde kako se Džej Lo savetuje sa Dženifer Garner.

"Džej Lo se poverava Džen jer zna da je ona jedna od retkih osoba na svetu koja bi razumela kroz šta ona prolazi. I sama je prošla kroz to sa istim muškarcem, iako su okolnosti bile sasvim drugačije. To je i dalje isti čovek i obe su morale da se bore sa istim problemima", prenosi Dejli mejl (Daily Mail).

Navodno je Ben Aflek frustriran jer ne može da reši svoje probleme, već se trudi da pobegne od njih, a rasplet ove sage još uvek čekamo.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: