Aktuelno 4

22.05.2024.

13:34

Otkriveni detalji sukoba na Kanskom filmskom festivalu: "Bili su agresivni" VIDEO

Otkriveno je zašto je došlo do sukoba između pevačice Keli Rouland i članice obezbeđebnja na crvenom tepihu u Kanu.

Izvor: B92.net

Otkriveni detalji sukoba na Kanskom filmskom festivalu: "Bili su agresivni" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Pevačica je prisustvovala je premijeri francuskog filma "Marčelo Mio" i izgledala je zapanjujuće u crvenoj raskošnoj haljini. Dok se Keli penjala uz čuvene stepenice, činilo se da se upustila u verbalni sukob sa članicom obezbeđenja nakon što je podigla ruku da je odvede do mesta događaja.

Međutim, otkriveno je da je do svađe došlo zato što su članovi obezbeđenja na kultnom francuskom festivalu bili "agresivni".

"Ljudi kojima je dodeljeno da pomažu zvezdama da šetaju crvenim tepihom bili su agresivni i Keli je pokušavala da to ignoriše", rekao je insajder za Dejli Mejl.


"Žena iz obezbeđenja je rekla Keli da se pomeri kada je pokušavala da mahne fanovima i pomogne paparacima da snime", dodali su.

Izvor je takođe otkrio: "Nju nije briga da li će izgledati kao diva ako zna da se zalaže za sebe. Ona nije lažna i želela je da postavi jasnu granicu."

Na snimku svađe vidi se kako besna Keli očigledno grdi člana osoblja dok je uperila prste direktno u ženu pred prisutnima.

Činilo se da je obezbeđenje izbezumljeno reagovalo na Keli, koja se čak okrenula da nastavi svoju tiradu dok se penjala uz ostale stepenice.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

17 h

Podeli: