Aktuelno 7

22.05.2024.

9:45

BMW-ov novi automobil izgleda sjajno VIDEO

Spoljašnjost je nešto konzervativnije oblikovana, što će svakako obradovati one fanove BMW-a koje najnovija dizajnerska rešenja nisu oduševila.

Izvor: B92

BMW-ov novi automobil izgleda sjajno VIDEO
Shutterstock/NothingIsEverything

Podeli:

BMW je najavio da će na predstojećoj manifestaciji konkurs elegancije Villa d'Este predstaviti novi koncept Skytop, ali je prvi snimak ovog automobila osvanuo na društvenim mrežama nekoliko dana ranije.

Bavarski proizvođač je snimak vrlo brzo povukao, ali duh je pušten iz boce, pa smo već sada u prilici da uživamo u dizajnu novog automobila

O konceptu Skytop se ne zna mnogo, a spekuliše se da bi mogao biti baziran na mehaničkoj osnovi BMW-a Serije 8.

Ono što je vidi već na prvi pogled je da nemački proizvođač i dalje traži dobitnu kombinaciju kada je reč u dizajnu spoljašnjosti.

Ovog puta, čini se da je načinjen korak unazad i da je spoljašnjost nešto konzervativnije oblikovana, što će svakako obradovati one fanove BMW-a koje najnovija dizajnerska rešenja nisu oduševila.

Skytop ima agresivan, izrazito sportski izgled sa tankim prednjim i zadnjim svetlima, elegantnom bočnom linijom i znatno diskretnijom prednjom maskom u odnosu na novije modele bavarskog proizvođača.

Pretpostavlja se da se ispod haube nalazi V8 motor, a za sada nije poznato da li će iz koncepta biti izveden serijski model.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina "da", Srbija "ne"

Ukrajina i Moldavija, po ubrzanoj proceduri i preskačući uobičajeni vozni red, danas počinju pristupne pregovore sa Evropskom unijom.

8:05

25.6.2024.

10 h

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Podeli: