Život

Nedelja, 10.07.2022.

11:00

Opra Vinfri potvrdila tužne vesti: "Preminuo je, bila sam u sobi dok je udisao poslednji dah" VIDEO

Čuvena TV voditeljka Opra Vinfri potvrdila je na Instagramu smrt svog oca, Vernona Vinfrija, ubrzo nakon što su lokalne medijske kuće u Nešvilu objavile da je preminuo u petak uveče.

Izvor: CDM

Opra Vinfri potvrdila tužne vesti:
Foto: Profimedia, JAVIER ROJAS/PI

Imao je 88 godina i dugo se borio sa rakom. Voditeljka je otkrila da je preminuo u krugu porodice i da je bio voljen do poslednjeg dana.

“Pre manje od nedjelju, odali smo počast mom ocu u njegovom dvorištu. Moj prijatelj i gospel pevač Vintli Fips mu je salutirao pesmom. Osetio je ljubav i uživao u njoj sve dok više nije mogao da govori. Juče sam sa porodicom koja je okruživala njegovu postelju imala svetu čast da budem svedok kako čovek koji je odgovoran za moj život udiše poslednji dah. Mogli smo da osetimo kako mir ulazi u sobu kada je otišao”, napisala je Opra u oproštajnoj poruci.

Voditeljka je zahvalila svima na porukama podrške.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: