Život

Utorak, 29.03.2022.

08:20

Muž Ivane Španović sa kojim živi kao u bajci - ko je Marko Vuleta?

Ivana Vuleta je posle osvajanja zlatne medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici otišla na zaslužen odmor sa svojim suprugom Markom Vuletom.

Izvor: Blic

Default images

Bračni par je za odmor odabrao Maldive, gde Ivana poslednjih godina često ide, prenose domaći mediji.

Mnogi i dalje ne mogu da se naviknu na Ivanino novo prezime, jer su navikli da predstavlja Srbiju kao Ivana Španović, a pošto se u Areni pojavila sa natpisom Vuleta, mnoge je zaintrigiralo da saznaju nešto više o čoveku čije je prezime preuzela.

Preuzimanje muževljevog prezimena samo je još jedan dokaz ljubavi koja je buknula između Ivane i njenog muža, pošto nije poput drugih ostvarenih žrena zadržala svoje prezime, već je ponosno preuzela prezime svog supruga.

Marko je inače fitnes instruktor, a upravo su se tako i upoznali, pošto su oboje veliki "zavisnici" kada je u pitanju vežbanje u teretani. Marko je često pomagao Ivani oko treninga i dodatno je motivisao, pa su tako i na odmorima vežbali, radili u teretani ili na plaži...
To se i odrazilo kroz rezultate i jedan od najboljih skokova karijere i treći najbolji skok ikada na velikim takmičenjim (7,06 metara). Ivani Marko očigledno prija, a da će se ostvariti ovakvi rezultati, moglo je da se nasluti kada je dala jedan intervju o svojoj novoj ljubavi pre dve godine.

"Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim", rekla je Ivana svojevremeno.
Ivana i Marko ne vole preterano da se eksponiraju, kriju se daleko od očiju javnosti, a povremeno kroz društvene mreže objave delić svog privatnog života.

Ivana je za život odabrala savršenu lokaciju, jednu od najlepših u Novom Sadu da bude njen dom. Ima pogled i izlaz na Dunav, bazen sa kojeg se prostire pogled na Dunav i Petrovaradin.

Takođe je okružena visokim zidovima koji čuvaju njhovu intimu daleko od očiju javnosti.

Kućna teretana, u kojoj Ivana i njen suprug provode mnogo vremena, posebna je priča. Zastakljena je i iz nje se vidi zelenilo u dvorištu, kao i Dunav, pa je poseban užitak trenirati u takvom ambijentu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

19 h

Podeli: