Život

Ponedeljak, 14.03.2022.

14:46

Konačno se venčali bivši prvak F1 i nekadašnja Plejbojeva zečica FOTO

Bivši svetski prvak u Formuli 1 Dženson Baton i nekadašnja Plejbojeva zečica Britni Vard venčali su se na raskošnoj ceremoniji nakon četiri godine čekanja.

Izvor: index.hr

Konačno se venčali bivši prvak F1 i nekadašnja Plejbojeva zečica FOTO
Foto: Profimedia

Prvi put su svadbu morali da otkažu zbog koronavirusa, a drugi put zbog rođenja ćerkice Leni Monro. U nedelju, 13. marta, konačno su rekli "da" jedno drugom pred zvanicama na Floridi.
Foto: Printskrin/Instagram/Dženson Baton
Na Instagramu su se pojavile fotografije i video-snimci sa slavlja, na kojima se vidi novopečeni bračni par kako seče tortu i izvodi svoj prvi bračni ples.
Foto: Printskrin/Instagram/Dženson Baton
Par se upoznao pre više od šest godina, samo tri meseca nakon što se Dženson zvanično rastao od svoje prve supruge manekenke Džesike Mičibate, sa kojom je u braku proveo skoro godinu dana.

Britni Vard je otkrila vrhunska agencija za modeling 2010. godine dok je radila kao 'ring girl' za UFC. Prvi put se pojavila u časopisu Plejboj kao mis januara 2015.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

16 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

19 h

Podeli: