Život

Petak, 13.08.2021.

11:08

Putinu je navodno rodila blizance, a sada se prvi put javno oglasila

Bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva (37) pojavila se u javnosti prvi put posle gotovo dve i po godine nakon što se u javnosti govorilo da čeka blizance s predsednikom Vladimirom Putinom (68).

Izvor: Večernji.hr

Putinu je navodno rodila blizance, a sada se prvi put javno oglasila
Foto: Shutterstock/By Vasily Smirnov

Bivša gimnastičarka bila je član Putinove stranke "Jedinstvena Rusija" i predsednica kompanije "National Media Group", a vezu s Putinom navodno je počela pre 12 godina.

Kabajeva je gostovala u programu ruske navionalne televizije kako bi napala sudije na Olimpijskim igrama u Tokiju koji su po njenon mišljenu oštetili njenu kolegicu Dinu Averinu. Averina je osvojila srebro u ritmičkoj gimnastici, a Kabajeva je to nazvala nepravdom, pa je napala i nastup dobitnice zlatne medalje, Izraelke Linoy Ašram, piše "Mirror", koji je i objavio snimak njenog pojavljivanja na televiziji.

"Nastup Dine Averine bio je savršen. Za razliku od njene suparnice iz Izraela koja je napravila veliku grešku. Ta je greška trebalo je da vrediti bod, ali uzeli su samo 0,7 bodova. Zlatne medalje se ne osvajaju s takvim greškama. Trebalo im je šest minuta da joj daju bodove. Kašnjenje znači da su sudije računale bodove i nisu hteli da Averina pobedi izraelsku gimnastičarku", tvrdila je Kabaeva.

Podsetimo, Putin je bio oženjen Ljudmilom Putinom, s kojom ima dve ćerke, Mariju i Jekaterinu. Pre sedam godina razveli su se nakon 30 godina braka.

Kabajeva je olimpijska pobednica u višeboju 2004. godine u Atini, a u Sidneju 2000. godine osvojila je bronzu. Od gimnastike se oprostila 2005. godine i nakon toga je provela osam godina u ruskom parlamentu. Bila je i članica Putinove stranke.

Iako je njen predstavnik za medije rekao kako nemaju komentara, mediji su u martu 2019. saznali da je tada zatvoren četvrti VIP sprat medicinskog centra Kulakov u Moskvi.

Priču o tome da se Kabajeva porodila objavile su na svom veb izdanju poznate novine Moskovski Komsomolec, ali nedugo nakon toga ceo članak je obrisan. Ipak, neki nezavisni novinari javili su kako je Kabajeva rodila bebe carskim rezom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: