Život

Sreda, 14.04.2021.

10:54

Luk Skajvoker stiže u Srbiju: Mark Hamil snima film u našoj zemlji

Američki glumac i stend ap komičar Bert Krajšer objavio je, povodom snimanja filma sa Markom Hamilom, zvezdom serijala "Ratovi zvezda", da će se pojedine scene snimati u Srbiji.

Izvor: B92

Luk Skajvoker stiže u Srbiju: Mark Hamil snima film u našoj zemlji
Foto: Profimedia

Naime, Mark Hamil i Bert Krajšer zajedno će igrati u filmu "The Machine", adaptaciji popularne Krajšerove priče o povezivanju sa ruskom mafijom tokom studija u inostranstvu. Ova Krajšerova priča iz 2016. godine pregledana je na Jutjubu više od 37 miliona puta, a deo najavljenog filma snimaće se u Srbiji.

"Ne idem na rehabilitaciju. Idem u Srbiju, da snimam sa Markom Hamilom. Uskoro više informacija", napisao je Bert na svom nalogu na Tviteru. Podsetimo, Mark Hamil najpoznatiji je po ulozi Luka Skajvokera u filmskom serijalu "Ratovi zvezda", ali i kao glas Džokera u crtanom filmu Betmen.
Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: