Četvrtak, 09.04.2020.

12:04

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd nema više nikakvih prihoda VIDEO

U akvarijumima i terarijumima Javnog akvarijuma i tropikarijuma Beograda i dalje živi isti broj životinja za koje je potrebna ista količina hrane i stručno održavanje da bi ostali u životu, a njihove procene su da zalihe imaju za možda još 10 dana.

Izvor: B92

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd nema više nikakvih prihoda VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Direktor Branislav Jakovljević za TV Prvu navodi da životinje moraju da se hrane i da im se obezbede dobri životni uslovi, čak i u vanrednom stanju.

Dodaje da u njihovim akvarijumima i terarijumima živi preko 200 vrsta životinja, od čega osam njih pripadaju zaštićenim vrstama.

Priznaje da je normalno da u ovoj situaciji niko nije ušao u akvarijum poslednjih mesec dana, ali naglašava da uslovi za život životinja moraju da ostanu na visokom nivou.

A sa kakvim problemima se suočavaju u okolnostima vanrednog stanja, pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: