Četvrtak, 17.02.2005.

09:49

Netsi bolji od Kingsa,Krstić sjajan

Izvor: B92

Default images

Program u NBA ligi u sredu bio je izuzetno bogat, odigrano je čak 11 utakmica pred All star vikend pauzu. Sakramento je turneju na istočnoj obali nastavio novim porazom, ovoga puta u Nju Džersiju 96:85. Stojaković ponovo nije igrao, ovoga puta obrazloženje tima bila je prehlada.Nenad Krstić je ponovo odigrao odličnu utakmicu sa 18 poena i 8 skokova.

Meč je obekležio Džejson Kid koji je zabeležio novi tripl-dabl:19 poena, 11 skokoka i 10 asistencija. KIngse je predvodio Bibi sa 25 poena.
Detroit je lako savladao Filadelfiju kao gost 93.75. Milićić ponovo nezapažen bez poena za 2 minuta.

Majami je bio ubedljiv protiv LA Klipersa 113:95, Željko Rebrača je ubacio 7 poena. Marko Jarić je prema pisanju američkih medija doživeo novi prelom jedne od sitnijih kostiju u desnom stopalu ( treća metatarzalna kost koju nije ranije povredjivao)i predstoji mu pauza od mesec dana.

Vladimir Radmanović i Žarko Čabarkapa imali su istovetan učinak u duelu Sijetla i Golden Stejta, postigli su po dva poena, ali su neočekivano uspešniji bili gosti iz Ouklenda koji su slavili 117:110.

Najveća uzbudjenja vidjena su u "Flit Centru" gde su Seltiksi pobedili Memfis pogotkom Rikija Dejvisa u poslednjim sekundama. Njujork je napokon nekoga pobedio ubedljivo. u Medisonu je stradao Milvoki 108:90, ali su Niksi i dalje daleko od plej ofa i prave igre.

Naredne noći igraju se samo dve utakmice i potom sledi pauza od pet dana zbog All star vikenda u Denveru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: