Četvrtak, 03.01.2019.

13:56

Dejna Vajt: Nurmagomedov i Mekgregor će se boriti 2019.

Predsednik UFC Dejva Vajt veruje da će Habib Nurmagomedov i Konor Mekgregor imati revanš 2019. godine.

Izvor: B92

Dejna Vajt: Nurmagomedov i Mekgregor će se boriti 2019.
Foto: Getty Images

Rus je u MMA "borbi veka" nokautirao Irca za 27. uzastopnu pobedu u UFC i odbranio titulu prvaka sveta u lakoj kategoriji na UFC 229.

Međutim, ovaj spektakl u Las Vegasu pokvario je opšti metež koji je nastao nakon što je Nurmagomedov izgubio kontrolu i potukao se sa publikom.

"Mislim da mnogo ljudi želi da vidi novu borbu. Videćemo kako će da teku stvari pred Sportskom komisijom Nevade. Ali moglo bi da se dogodi ove godine. Sve zavisi koliko će duge biti suspenzije", rekao je Vajt.

Nurmagomedova i Mekgregora, ali pre svega Rusa, čeka kazna zbog pomenutog incidenta nakon međusobne borbe u oktobru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: