Utorak, 27.09.2022.

10:06

"Bolno buđenje" za Damijana Davida: "Gore od bolesti, danas je tužan dan"

Nakon što je desničarka Đorđa Meloni pobedila na izborima u Italiji, mnoga poznata italijanska lica reagovala su na tu pobedu, a jedan od onih koji je izazvao najviše reakcija zasigurno je frontman grupe Maneskin, Damijano David, koji je oduševio svet na prošlogodišnjem Eurosongu.

Izvor: B92

Foto: EPA-EFE/SANDER KONING / POOL

Pevač kog na Instagramu prati pet miliona ljudi, podelio je na toj društvenoj mreži naslovnicu italijanske Repubblice s fotografijom Meloni o vesti da je na izborima pobedio desni centar.

"Danas je tužan dan za moju zemlju", napisao je Damijano i privukao pažnju pratilaca.

Nakon toga je podelio vest s CNN-a: "Meloni će biti najdesničarskija italijanska premijerka još od Musolinija."
Foto: Profimedia
Iako svojim odevanjem i ponašanjem privlači pažnju gde god da se pojavi, Damijano nikada nije skrivao ni svoje političke stavove.

"Free Ukraine, f*ck Putin" - uzvikivao je na bini festivala Coachella, a on i njegova devojka Đorđija Soleri aktivni su u borbi za rodnu ravnopravnost.

"Moramo da se odupremo", komentarisala je i njegova 26-godišnja devojka Đorđija te dodala: "Kakvo bolno buđenje. Gore od bilo kakve hronične bolesti."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

162 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

15 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

20 h

Podeli: