Četvrtak, 31.08.2017.

14:40

Zaprosio devojku pred papom Franjom

Jedan muškarac iskoristio je trenutak pred papom Franjom i zaprosio svoju devojku usred Vatikana.

Izvor: B92

Zaprosio devojku pred papom Franjom
foto: getty

U trenutku kada je papa šetao Vatikanom, venecuelanski političar i aktivista Dario Ramirez iskoristio je priliku da zaprosi svoju devojku Mariangel Espinal.

“Kada su nas upoznali sa papom, objasnio sam mu situaciju u Venecueli i sa čim se suočavaju politički zatvorenici. A onda sam mu rekao da je žena pored mene žena mog života. Upoznao sam je u crkvi, Bog ju je poslao u moj život i želim da je zaprosim. Kleknuo sam i to učinio“, ispričao je i dodao da je on takođe žrtva režima i da je 2014. godine proteran iz sopstvene zemlje.

Gospođica Espinal je ostala bez reči i nije imala pojma šta je očekuje, pa je i papa morao da se umeša.

“Pitao te je da se udaš za njega, šta imaš da kažeš?“, rekao joj je.

Naravno, brzo je došla k sebi i odgovorila uzbuđeno – “Da, naravno!“

Pogledajte kako je to izgledalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: