Život

Četvrtak, 05.05.2016.

10:20

Galileo vas vodi na najveću autobusku stanicu u Evropi

Aerodoromi su veliki, jer...svi znamo koliko su veliki avioni. Ali da li možete da zamislite autobusku stanicu koja je veća od aerodroma?! Šest hiljada zaposlenih i 90 hiljada putnika dnevno.

Izvor: B92

Galileo vas vodi na najveću autobusku stanicu u Evropi

Galileo

Četvrtak, 5. maj, 18.00

TV B92

Voditelj: Miloš Urošević

Galileo Vas vodi na najveću autobusku stanicu u Evropi.

Mada su vozačima dobro poznate Tantalove muke kada treba parkirati auto. Problem koji je sve teže rešiti. Još samo kada bi vozači naučili da je parkiranje u rikverc jednostavnije od parkiranja u napred.

Ali, nije samo parkiranje stresno. Naučnici su utvrdili da je preseljenje uzrok velikog stresa. Osim što menjate okruženje, uvek se dogodi da se nešto izgubi ili ošteti.

Ali mi u Galileu znamo kako da rešimo te probleme.

Preselili ste se? Ali prostor u kojem živite nikada nije dovoljan za sve ono što vam treba. Zato sve više pribegavamo gedžetima koji nam olakšavaju život i štede prostor.

Pokazaćemo vam neke naše ideje...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: