Petak, 08.08.2014.

13:20

Di-džej Paris Hilton: Nećete verovati koliko zarađuje

Bogata naslednica Paris Hilton za samo četiri noći na popularnoj letnjoj “party” destinaciji zaradi dva miliona evra.

Izvor: Super žena

Default images

Naime, “sirota mala bogarašica”, koja već neko vreme pokušava da se probije na muzičkoj sceni već duže vreme nastupa kao di-džej po poznatim klubovima. Ovog puta Paris će tokom četiri večeri puštati muziku na Ibici, a za svaki od nastupa će dobiti astronomsku sumu od 500.000 evra.

Neimenovani izvor blizak magazinu “The Sun”, je prokomentarisao kako Paris i nije toliko loš di-džej, ali kako publika koja posećuje takve klubove zapravo ni ne mari za muziku.

“Ona zarađuje dva miliona dolara za četiri noći – oko 250.000 evra na sat. Publici se dopada njen rad, ali većina ljudi koji posećuju te klubove ionako ne zna za sebe, pa ih i nije briga za muziku”, rekao je izvor za “The Sun”.

Inače, bogata naslednica već godinama unazad nastupa na Ibici, a s obzirom na pozamašnu svotu novca koju dobija za svoj nastup verujemo da joj je to i omiljeni angažman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: