Subota, 19.04.2014.

22:48

Borković ipak šesti na startu

Srpski automobilista Dušan Borković startovaće na trci WTCC šampionata kao šesti zbog diskvalifikacije Hose Marije Lopesa i Sebastijana Loeba.

Izvor: SV

Default images

Tandemu Citroena je poništeno ostvareno vreme i oni će trku početi sa začelja, zbog tehničkih neispravnosti njihovih automobila.

Borković je ostvario osmo vreme, ali će zbog pomeranja dvojice vozača na startu trke u Francuskoj biti na šestoj poziciji, dok će sa prve dve krenuti Ivan Miler i Gabrijele Tarkini.

Prva trka na stazi Pol Rikar počinje u nedelju u 13.15, a druga dva sata kasnije. Borković posle prvog vikenda takmičenja i trka u Maroku ima devet osvojenih bodova i zauzima osmo mesto u generalnom plasmanu.

U drugoj trci će startovati sa pete pozicije, umesto ostvarene treće, pošto se poredak u tom slučaju dobija obrnutim redosledom takmičara iz prve trke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: