Subota, 16.02.2013.

18:45

Bolt šokiran hapšenjem Pistorijusa

Jamajčanski atletičar Jusein Bolt rekao je da je bio šokiran kada je čuo da je Oskar Pistorijus uhapšen i optužen za ubistvo svoje devojke Reve Stenkamp.

Izvor: JT

Default images

„Pokušavam sve da shvatim, još uvek ne verujem šta se desilo. Kada sam čuo vest, bio sam u šoku, a još uvek pokušavam u glavi da shvatim da li je to sve stvarno. Moraću da poslušam sve vesti i vidim šta se zapravo desilo“, rekao je Bolt.

Pistorijus je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je ubio svoju devojku sa više hitaca iz pištolja, a dan kasnije je pred sudom optužen za ubistvo sa predumišljajem. Južnoafrički paraolimpijac je istakao da najoštrije odbacuje te optužbe, a pored toga se nije oglašavao.

26-godišnji Pistorijus, koji nema fibulu na obe noge, trči uz pomoć proteza od ugljeničnih vlakana, a prvi je čovek sa obe amputirane noge koji je učestvovao na Olimpijskim igrama. U Londonu je stigao do polufinala na 400 metara.

Bolt je u Hjustonu, gde učestvuje ’Ol star’ meču NBA lige, istakao da ne poznaje dobro Pistorijusa, ali da ga je sreo i razgovarao sa njim na raznim dešavanjima. Upitan da li planira da stupi u kontakt sa Pistorijusom, koji je trenutno u pritvoru do saslušanja u utorak, Jamajčanin je rekao:

Držaću se sa strane i videti šta se dešava, a potom ću odlučiti šta ću da radim“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: