Petak, 20.04.2018.

22:44

Micić dobar u porazu Žalgirisa, Oly sa 1-1 ide u Kaunas

Košarkaši Olimpijakosa pobedili su Žalgiris u drugom meču četvrtfinala Evrolige sa 79:68 i izjednačili u seriji na 1-1.

Izvor: MLJ

Micić dobar u porazu Žalgirisa, Oly sa 1-1 ide u Kaunas
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Atinski crveno-beli su u "Dvorani mira i prijateljstva" pobedili najviše zahvaljujući izuzetnoj roli Džamela Meklina koji je ubacio 21 poen i Vasilisa Spanulisa koji je dodao 17.

Srpski košarkaš iz redova crvenih Nikola Milutinov nije igrao, a na drugoj strani je veoma dobar bio Vasilije Micić.

Srpski plej je ubacio 13 poena za poraženu ekipu u kojoj je efikasniji bio jedino Brendon Dejvis sa 20. Posle neizvesne prve četvrtine, Atinjani su u drugoj počeli da prave razliku i na poluvreme otišli sa +9, 41:32.

Žalgiris se, kao i mnogo puta ove sezone vraćao u nastavku i od -11 došao u egal pred poslednju deonicu 54:54.

Međutim, tri i po minuta bez poena Žalgirisa i promašaje litvanske ekipe kaznili su Mancaris, Papanikolau i Printezis trojkama i Olimpijakos se odlepio na +9 još jednom.

Od tog trenutka povratka za tim Šarunasa Jasikevičijusa nije bilo, ali će Litvanci moći da na svom parketu kompletiraju iznenađenje i sa dve pobede se plasiraju na Fajnal for koji se u maju igra u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: