Četvrtak, 11.02.2016.

00:14

FA kup: Vest Brom tek posle penala

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona poslednji su učesnici pete runde FA kupa, pošto su pobedili Peterboro u revanšu sa 5:4 posle izvođenja jedanaesteraca.

Izvor: B92

FA kup: Vest Brom tek posle penala
Getty Images

Prvi meč dva tima završen je rezultatom 2:2, a posle regularnog dela revanš utakmice, bilo je 1:1.

Domaći tim, član Lige 1, poveo je preko Džona Tejlora u 55. minutu, da bi nadu Vest Bromu dao Daren Flečer izjednačujućim pogotkom 16 minuta kasnije.

U produžecima nije bilo golova, pa se pristupilo izvođenju penala, koje je odlučio promašaj Lija Engola u poslednjoj seriji.

Prethodno su Sebastijan Pokonjoli, Saido Beraino, Kreg Gardner i Džejms Čester bili strelci za goste, a Flečer je upisao promašaj sa bele tačke. Na drugoj strani, pored Engola, promašio je i Martin Samjuelsen, a sigurni su bili Majkl Bostvik, Markus Medison i Endru Foks.

Fudbalere Vest Broma u narednoj rundi očekuje gostovanje Redingu.

Parovi petog kola FA kupa:
Arsenal – Hal Siti
Reding – Vest Bromvič
Votford – Lids
Bornmut – Everton
Blekburn – Vest Hem
Totenhem – Kristal Palas
Čelsi – Mančester Siti
Šrusburi – Mančester Junajted

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: