Četvrtak, 12.09.2013.

21:14

Sloboda - Partizan pod reflektorima

Reflektori na Gradskom stadionu u Užicu pušteni su u probni rad, a premijeru će imati u subotu na utakmici 5. kola Superlige Srbije između Slobode i Partizana.

Izvor:

Default images

Predsednik Upravnog odbora Slobode Dragan Subotić izjavio je da je Užice ispunilo sve uslove da se na stadionu igraju i evropske utakmice.

"To je izuzetno važno za imidz Užica i fudbala uopšte, a od naredne godine svi domaći klubovi moraju imati reflektorsko osvetljenje ukoliko žele da se takmiče u Superligi", rekao je Subotić.

Subotić je podsetio da je izgradnja reflektora koštala 30 miliona dinara, a da je projekat realizovan zahvaljujući podršci grada Užica, Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Superlige, preko kojih je realizovana donacija UEFA od 135.000 evra za reflektorsko osvetljenje.

Gradonačelnik Užica Saša Milošević istako je da je grad u rekordnom roku obezbedio građevinske dozvole i omogućio da izvođač radova Amiga iz Kraljeva postavi reflektore u dogovorenom roku.

"Sve smo odradili prema planu i u subotu će se u Užicu, prvi put u istoriji, odigrati jedna fudbalska utakmica pod reflektorima", rekao je Milošević.

Utakmica 5. kola Superlige Srbije između Slobode i Partizana biće odigrana u subotu od 20 sati na Gradskom stadionu u Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: