Aktuelno 0

24.05.2024.

14:19

Uhapšen poznati pevač

Američki pevač Šon Kingston uhapšen je danas u Kaliforniji na osnovu naloga iz Floride gde je izvršen pretres njegove kuće zbog optužbi za prevaru i krađu.

Izvor: Tanjug

Uhapšen poznati pevač
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Ranije je na Floridi uhapšena Kingstonova majka Dženis Turner, poznata kao "Mama Kingston", a pevač je pre svog hapšenja napisao na društvenoj mreži Instagram da su i on i majka "dobro" i da njegovi advokati "sve rešavaju", prenosi Bi-Bi-Si njuz.

Kingstona je optužila kompanija "Ver Ver Entertainment" da joj je dao brojna lažna obećanja, kao da će u zamenu za televizor od 232 inča snimiti promotivni video za tu kompaniju, koji bi napravio zajedno sa poznatim pevačem Džastinom Biberom.

"Znamo da je naša imovina unutar ove kuće, tako da čim se desi racija, mi ćemo dovesti ekipu ljudi da je ponovo sastavi i vrati svom vlasniku", rekao je advokat kompanije.

Kingston, star 34 godine, poznat je po svojim hitovima kao što su "Beautiful Girls", "Fire Burning" i "Eenie Meenie" sa Džastinom Biberom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

39 min

Podeli: